Bootinfo

Bellus 580

Onze Bellus 580 beschikt over een inboard diesel motor en is geschikt voor 6 personen (i.v.m Covid-19 gelden andere regels, zie hiervoor onze homepage). De boot beschikt over 2 ruime zitgedeeltes met een prima zitcomfort. Het ontwerp van de sloep dateert al uit 1984 en is destijds ontworpen door jachtarchitect Dick Koopmans SR in opdracht van Willem den Ouden die hem had gevraagd ´een bootje voor de Middelandse Zee´ te ontwerpen. Tot op de dag van vandaag worden deze sloepen nieuw gemaakt. De Bellus 580 staat bekend om zijn stabiele ligging, korte draaicirkel en uitstekende vaareigenschappen.

Deze sloep heeft een zeer lage doorvaarhoogte waardoor u vrijwel onder alle bruggen door kunt varen.

 

Albatros 21

Onze Albatros 21 Beschikt over een inboard diesel en is geschikt voor 6 personen (i.v.m Covid-19 gelden andere regels, zie hiervoor onze homepage). De boot beschikt over 2 ruime zitgedeeltes met een prima zitcomfort tevens kan er voorin een zonnedek worden gecreëerd. De Albatros 21 is een werfgebouwde sloep en wordt al vanaf 1987 in Leiden gebouwd. De Albatros heeft een klassieke lijn en is van alle gemakken voorzien. Deze stabiele boot staat garant voor een ontspannen dag op het water.

Weco 635

Onze Weco 635 beschikt over een inboard diesel motor en is geschikt voor 6 personen (i.v.m Covid-19 gelden andere regels, zie hiervoor onze homepage). De boot beschikt over 2 ruime zitgedeeltes met een prima zitcomfort, tevens kan er voorin een zonnedek worden gecreëerd. De Weco is in het verleden bij ons tegenover gebouwd en zijn daarom verheugd dat zij weer terug is in de straat. De Weco is een stabiele sloep die makkelijk te varen is en daarnaast erg wendbaar en stabiel is. Door haar lage doorvaarhoogte is varen met de Weco een genot.